شنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۳ |۱۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 14, 2024
مرتضوی لنگرودی

حوزه/ یاد و خاطره هشتمین سالگرد آیت الله سید محمد حسن مرتضوی لنگرودی با حضور فضلا، روحانیون و اقشارمختلف مردم درمسجد سلماسی قم برگزار شد.

 به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام احمد یگانه در این مراسم با اشاره به آیاتی از  قرآن کریم، مرگ را حقیقتی غیر قابل انکاردانست وگفت: مرگ موجب می شود تا انسان در هرآن به یاد خدا و قیامت باشد.

وی با بیان این که مرگ برکات زیادی دارد  و از جمله این برکات وابسته نبودن به دنیا است افزود: مرگ باعث می شود انسان وابسته به دنیا نباشد و هر لحظه به یاد مرگ می افتد شیرینی دنیا برای او عادی می شود.

سخنران مراسم ادامه داد: مرگ هشداری برای سلطنت طلبان و ظالمان است، زیرا ظلم هیچ ظالم و ستمگری پابرجا نمی ماند و روزی با مرگ ظلم هم ازبین خواهد رفت .

حجت الاسلام یگانه به روایتی از حضرت امام حسین (ع) که فرموده، مرگ مانند گلوبندی است که به گردن انسان آویخته است و هرگز جدا نمی شود و تا موقعی که بشردردنیا است همراه او می باشدگفت: انبیاء الهی و حضرات معصومین (ع) عاشق مرگ بوده اند، زیرا انسان با رفتن از دنیا به خدای متعال می رسد و هیچ چیزی بالاترو محبوبتر از ملاقات کردن عبد با خالق هستی نیست .

وی در ادامه به شخصیت مرحوم آیت الله مرتضوی لنگرودی، درابعاد مختلف علمی، اخلاقی، زهد، پارسایی و... اشاره کرد و اظهار داشت:آن مرحوم در مدت زمانی که در دنیا بود، موجب خیرات وبرکات زیادی برای جامعه و به خصوص حوزه بود .

حجت الاسلام یگانه گفت: مرحوم آیت الله مرتضوی لنگرودی هیچگاه با وجود انواع مشکلات، درد و بیماری که داشت، لحظه ای از یاد مرگ، اطاعت از دستورات خدای متعال، تحقیق و پژوهش و تدریس علوم دینی به طلاب غافل نبود .

* خلاصه ای از زندگی آیت الله لنگرودی

 مرحوم آیت الله مرتضوی لنگرودی در بیست وسوم ماه صفر سال 1350 هجری قمری از خانواده ای روحانی در شهر مقدس نجف دیده به جهان گشود .

آیت الله لنگرودی بعد از دوره ابتدایی از شهر نجف به ایران آمد و تحصیلات خود را در شهر تهران گذراند . سپس برای تحصیل دورس حوزوی وارد مدرسه حاج ابوالفتح شد و مقدمات، سطوح متوسطه و عالی را در تهران به اتمام رساند

وی  در سال 1373 برای گذراندن مراحل و رسیدن به درجه فقاهت به شهر مقدس قم آمد و از محضر اساتیدی چون حضرات آیات عظام  بروجردی، امام خمینی، اراکی، گلپایگانی، محقق داماد و حاج میرزای هاشم آملی کسب فیض کرد و 30 سال مشغول تدریس خارج اصول وفقه بود و از این جهت خدمات شایسته ای توانست در حوزه انجام دهد

این عالم وارسته، بعد از 75  سال عمر با برکت در سال 1384 در قم دار فانی را وداع گفت و پیکر آن در حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (ص) به خاک سپرده شد .

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha